+373 79 58 58 54

Languages

VARAT (granule)

ВАРАТ (гранулы)

   Se utilizează atât în interior cât și în zone deschise pentru a proteja culturile de rozătoare. Economice. Dimensiunea optimă permite de a trage momeală în vizuina rozătoarelor. Acest lucru asigură distrugerea rozătoarelor care nu vin la suprafață: femelele însărcinate și cei mici. Eficiența și eficacitatea granulelor-pelete este de 4-5 ori mai mare decât a momelilor tradiționale de cereale:
   Momeală presată din mai multe componente. Tehnologia de fabricație permite să amesteci varietatea de ingrediente (de exemplu, făină, un amestec de soiuri diferite de cereale și dulciuri), care permite mai sigur să prefaci momeala pe preferințele alimentare ale rozătoare. Nu se udă, nu mucegăiește, nu pierde atractivitatea și proprietățile toxice. Momeala este eficientă și rezistentă la alte anticoagulante împotriva rozătoarelor, rodenticid cu acțiune unică, iar doza mortală a acestuia poate fi obținută în alimentația animalelor de o zi. Gustul de momeală este de aproape 100%. Rozătoarelor mor în 4-6 zile după ce mănâncă o cantitate mică de pelete (5-20 g). Dezvoltarea lentă a simptomelor de intoxicație previne versiunea de evitare a momelei de către rozătoare.
   Produsul este destinat pentru combaterea cu șobolanii gri și negri, șoarecii de casă și din diverse locuri.
   Pentru a preveni consumul de momeală de către animale și păsări de curte în componenta acesteia este introdus gustul amar de Bitrex.