+373 79 58 58 54

Languages

FULGER – us

FULGER – us

Descriere: aparatul reprezintă un dispozitiv portabil, destinat pentru lupta împotriva rozătoarelor mici și mari (șoareci, șobolani), cârtițe, insectelor zburătoare și târâtoare. Principiul de funcționare este bazat pe acțiunea sunetului și a ultrasunetului asupra sistemului nervos al rozătoarelor, șoarecilor, șobolanilor și gândacilor, acești dăunători fiind foarte sensibili la sunete de înaltă frecvență. Șoarecii și șobolanii pierd capacitatea de a consuma hrană, apă și părăsesc încăperea în care se află aparatul. Alimentarea aparatului se efectuează de la rețeaua de alimente cu tensiunea de 220 V, 50 Hz sau de la o sursă autonomă de curent continuu cu tensiunea de 9 – 12 V. Aparatul nu este dăunător pentru oameni, animale sau păsări.
Mod de utilizare: înainte de a pune în funcțiune aparatul este necesar de al amplasa în încăperea de unde este necesar de-a alunga rozătoarele și insectele. Se conectează cablul la borna de conectare a blocului electronic. Aparatul se amplasează cu partea din față spre locul unde este necesar de a alunga dăunătorii. La conectarea aparatului pe panoul din față luminează indicatorul ce indică starea de funcționare a aparatului.
Precauții: aparatul este un produs periculos după nivelul tensiunii în circuitul de alimentare de la rețea, securitatea căruia poate să se producă prin corpul uman. Înainte de a pune în funcționare aparatul cu ultrasunete este necesar de-a verifica integritatea cablului pentru alimentarea de la rețea și a carcasei blocului electronic. În timpul exploatării aparatului cu ultrasunete trebuie de respectat regulile tehnicii securității pentru lucrul la exploatarea instalațiilor electronice.
Păstrare: produsul trebuie păstrat într-un loc inaccesibil pentru copii și de ferit de apă.

Masa netă  - 0,55 kg.
Termen de valabilitate – minimum 8 ani.