+373 79 58 58 54

Languages

Expoziția de toamnă Moldagrotech 2016

Expoziția de toamnă Moldagrotech 2016

Pentru compania Belnis este deja o tradiție să participe la săptămâna agroindustrială Moldagrotech de la Moldexpo. Aceasta a întrunit expoziția internațională specializată pe mașini, echipamente și tehnologii, ediția a XXXI-a și expoziția târg internațională specializată de produse, utilaje, tehnologii agricole și meșteșuguri FARMER, ediția XIX.

La acest eveniment au participat peste 400 de reprezentanți din 13 țări:
Austria, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Italia, Ucraina, România, Turcia, Germania, Olanda, Serbia, Rusia și Moldova.

Ca și la edițiile precedente, Belnis a reprezentant oficial marele branduri internaționale contra luptei împotriva insectelor și ale rozătoarelor: BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE, VALBRENTA CHEMICALS, GARANT și BIOVET PROTECT. Compania a promovat unele din cele mai eficiente produse, printre acestea se numără:
K-Othrine, K-Obiol, Quick Bayt, Solfac, Racumin, Absolut Primanka, Absolut Gel, Karakurt, Legion, Ratidion, Varat, Trapcoll, Moartea Șobolanilor etc.

Se știe foarte bine că aceste produse sunt cele mai eficiente și aceasta datorită numelor grele ale producătorilor care stau la baza fabricărilor acestora.

Compania Belnis a ținut întotdeauna la calitatea serviciilor pe care le prestează de aceea vine pe piață doar cu produse calitative, testate atât în timp și apreciate pentru eficiența lor