+373 79 58 58 54

Languages

Rattidion MB 100gr

Rattidion MB 100gr

Cum se utilizează brichetele moi Rattidion MB

Brichetele sub formă de aluat Rattidion-MB din seria Char Charm, cu aromă de vanilie, sunt o momeală otrăvitoare destinate combaterii șobolanilor și șoarecilor. Substanța activă este brodifacum.

Momeala este împărțită în bucăți porționate de culoare roșu-maro, ambalate în hârtie comestibilă. Rodenticidul funcționează eficient împotriva șobolanilor gri și negri, șoarecii de casă și de câmp. Este un rodenticid unic cu un efect letal.

Brichetele sunt ambalate în pachete de 100g fiecare. Sunt destinate utilizării în clădiri rezidențiale, garaje, cabane, depozite, ateliere industriale și alte spații.

Instrucțiuni de utilizare

Brichete trebuie plasate în locuri populate de dăunători, fără a fi scoase din sacii de filtrare. Plasarea recomandată pentru exterminarea șobolanului este de 2-3 brichete la fiecare 3-10 m (în funcție de mărimea spațiului și a numărului de rozătoare); pentru exterminarea șoarecilor - 1-2 brichete la fiecare 3-10 m.

Datorită conținutului aromat, momeala este foarte atrăgătoare pentru rozătoare. După 2 zile, trebuie să verificați aspectul și în cazul lipsei momelii se resuplinește. Dacă momeala rămâne intactă câteva zile la rând atunci dăunătorii au fost exterminați.

Măsuri de siguranță

Este necesar să plasați brichetele îmbrăcați în mănuși de cauciuc. Rodenticidul conține o substanță amară de bitrex, care este insuportabilă de animalele de companie.

Dacă în cameră există copii mici sau animale de companie, trebuie să plasați momeala în afara zonei de acces.