+373 79 58 58 54

Languages

Mouse & Rat ( effect lure )

Mouse & Rat ( effect lure )

Descriere: adeziv puternic, fără miros, ușor de utilizat în condiții de siguranță și sanitare, un produs ideal pentru prinderea șoarecilor și șobolanilor. Ca o nouă generație de mediu - produs prietenos, nu este supus la schimbările climatice. Este reutilizabil, non - toxic și inofensiv.
Compoziția: cauciuc - 52%, derivați poliizobutilen - 25%, atractanți alimentari - 3%, uleiuri minerale - 20%. Nu conține substanțe toxice.
Mod de utilizare: deschideți placa cu grijă și puneți-l pe unde șobolanii apar de obicei. Pune mai multe capcane în cazul în care șobolanul nu este infectat. O fixezi pe podea, dacă este necesar. Pentru un efect mai bun, utilizați această momeală.
Precauții: evitați contactul capcanei cu lumina soarelui sau cu atingerea apei, astfel încât să se asigure efectul. În cazul în care a fost udat cu apă, îl folosești după ce se usucă. În cazul în care hainele s-au lipit de adeziv, se curată cu combustibil și apoi se spală cu detergent. În timpul iernii, pentru un efect mai bun, vă rugăm să-l puneți pe conducta de încălzire înainte de al utiliza.
Păstrare: produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat inaccesibil pentru copii și a animalele domestice, la o temperatură între 10 și 40 ° C. A se feri de apă și lumina directă a soarelui.

Masa netă  ---
Termen de valabilitate – 3 ani.