+373 79 58 58 54

Languages

KAMIKADZE (capcană lipicioasă)

КАМИКАДЗЕ (клеевая ловушка)

Descriere: insecticid - produs rodenticid, soluție extrem de eficientă, non-toxică, produsă pentru a ucide gândacii. Include în componența sa atractive speciale selectate pentru gândaci, care îi ademenește la capcană. Absolut inofensive pentru oameni și animalele de casă, nu irită pielea. Capcanele - lipici Kamikadze sunt simple de utilizat și pot fi instalate oriunde, inclusiv în locurile de depozitare a produselor alimentare.
Compoziția: cauciuc - 52%, derivați poliizobutilen - 25%, atractanți alimentari - 3%, uleiuri minerale - 20%. Nu conține substanțe toxice.
Mod de utilizare: Deschideți cu grijă capcana și separați hârtia care acoperă adezivul. Se colectează capcană de-a lungul liniilor de pliere și pentru fixarea unei valve trebuie de închis cârligul de blocare. Setați capcana în apropierea pereților, sau în locuri de circulație și de congestie a gândacilor. Pentru rezultate optime, este recomandat să se utilizeze mai multe capcane în același timp. Controlați capcana zilnic pentru eliminarea la timp.
Precauții: evita contactul cu ochii și pielea. În caz de contact cu pielea spălați-vă cu un tampon înmuiat în ulei vegetal.
Păstrare: produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat inaccesibil pentru copii și a animalele domestice, la o temperatură între 10 și 40 ° C. A se feri de apă și lumina directă a soarelui.

Masa netă  ---
Termen de valabilitate – 3 ani.