+373 79 58 58 54

Languages

Grîzunit – blok (brichete tari)

ГРЫЗУНИТ - БЛОК (твёрдые брикеты)

Descriere: brichete parafinate, vopsite de culoarea verde.
Compoziția: bromadiolone 0,005% ceară, componente atrăgătoare (ulei vegetal, zahăr, făină, arome), amărăciune, colorant excipient.
Mod de utilizare: brichete sunt dispuse în locuri unde sunt urme de viață de rozătoare aproape de vizuinile lor, în căile lor, de-a lungul pereților, partițiile și altele. În locurile în care accesul la animalele domestice și copii este exclus, se plasează pe porțiuni ale tăvilor, substrat, în rezervoare pentru momeli otrăvite. La șobolani, în funcție de numărul lor sunt prevăzute 3-5 brichete la distanța de 2-5 m unul de altul. Pentru șoareci de casă, în funcție de numărul lor sunt prevăzute 1-2 brichete la distanța de 3-10 m una de alta. Momeală se pune pe două zile, timp în care se supraveghează dacă sunt mâncate. În cazul în care momeala este consumată, procedura se repetă prin creșterea numărului de momeli. În locurile în care momeala nu este atinsă de rozătoare, se transferă la locul unde este consumată. Procesul se sfârșește atunci când momeala rămâne neconsumată  din toate locurile.
Precauții: toate manipulările sunt efectuate cu momeala în mănuși de cauciuc. Evitați contactul cu momeala in gura si ochii. Nu folosiți vesela în care mâncați! Atunci când se lucrează cu momeala este interzis să fumezi, să bei și să mănânci alimente. La finalizarea lucrărilor necesare trebuie se te speli pe mâini și pe față cu apă caldă și săpun. Nu trebuie să utilizez momeală aproape de locurile de depozitare a produselor alimentare, precum și în apropierea surselor de apă. Cadavrele rozătoarelor și momeala care rămâne trebuie să săpată în pământ la o adâncime de cel puțin 0,5 m, de acoperit în prealabil cu înălbitor (de cel puțin 500 de metri distanță de case, rezervoare de apă și surse de apă).
Păstrare: trebuie să se păstreze într-un loc uscat, la o temperatură de la -20 ° C până la + 30 ° C, departe de îndemâna copiilor și a animalelor domestice, de alimente și hrană pentru animale, produse farmaceutice și produse chimice.
Toxic! Clasa de risc IV. A se feri de umiditate.

Masa netă -100 g.
Termen de valabilitate – 2 ani.