+373 79 58 58 54

Languages

Furtuna șobolanilor №1

Крысиный смерч №1

Descriere: masă elastică moale omogenă de culoare neagră, verde sau albastră în pachete-filtru.
Destinația: momeală toxică, elaborată în baza atractanților și anticoagulanților de ultima generație, garantează o eficacitate înaltă. Ucide șoarecii și șobolanii la o singură ingerare a unei doze mici. Momeala este preferată de șoareci și șobolani chiar în prezența altor mâncăruri provocând moartea lor după 3 – 10 zile de la ingerare fără a provoca bănuiala altor rozătoare din colonie.
Compoziția: brodifacum – 0,005%, atractanți, coloranți, aluat special.
Mod de utilizare: momeala se amplasează (fără a deteriora pachețelele) cu ajutorul pințetei din calcul 1 brichetă pentru șoareci și 2 – 3 brichete pentru șobolani în tăvițe de carton, plastic ect., în locuri populate de rozătoare la distanță de 2 – 12 m (în dependență de numărul populației de rozătoare). Momeala se plasează în locuri greu accesibile pentru copii și animale domestice, în mănuși de protecție, fiind completată pe măsură ce scade (pentru combaterea șobolanilor – 10 zile, șoarecilor – 15 zile).
Precauții: repartizarea momelii se efectuează obligatoriu în echipament de protecție. În cazul contactului cu pielea a se spăla cu săpun. În timpul lucrului nu se bea, nu se mănâncă și nu se fumează! Prezența momelilor va fi avertizată cu inscripții vizibile! Cadavrele rozătoarelor și momelile neconsumate se vor îngropa la adâncimea min. – 50cm.
Antidot specific – Vitamina K1.
Păstrare: la temperatura de – 15 +30 °C, sub cheie, ferit de accesul persoanelor neavizate, copiilor și animalelor!

ATENȚIE, OTRAVĂ!!!
A SE PĂSTRA IZOLAT!!!
A SE FERI DE COPII!!!

Masa netă  +/- 10%.
Termen de valabilitate -18 luni.
Producător: SC ”BIOVETPROTECT-GRUP” SRL.