+373 79 58 58 54

Languages

VARAT (granule)

ВАРАТ (гранулы)

Descriere: momeală granulată de culoare roz sau alta.
Compoziția: bromadiolone 0,005%, cereale presate, aromatizatori.
Mod de utilizare: brichete sunt plasate în locurile unde sunt prezente urme de viață a rozătoarelor - aproape de habitatul lor, de-a lungul pereților etc. Pentru șobolani, în funcție de numărul lor sunt prevăzute 20-50 g la o distanța de 5-10 m unul de celalalt. Pentru șoareci de casă, în funcție de numărul lor sunt prevăzute 5-10 g la o distanța de 3-5 m una de alta. Momeală se plaseaza timp pe două zile, timp în care se supraveghează dacă sunt aceasta a fost consumata. În cazul în care momeala a fost consumată, procedura se repetă. Procesul se sfârșește atunci când momeala rămâne neconsumată in toate locurile timp de cateva zile.
Precauții: Toate procedurile se face în mănuși de cauciuc. Evitați contactul cu gura si ochii. Cat se lucrează cu momeala este interzis de fumat, de baut și de mancat. Dupa finalizarea lucrărilor se spala pe mâini și pe față cu apă caldă și săpun. Nu se utilizeaza momeală in apropierea produselor alimentare, precum și în apropierea surselor de apă.
Păstrare: Loc uscat, la o temperatură de la -20 ° C până la + 30 ° C, departe de îndemâna copiilor și a animalelor domestice, de alimente și hrană pentru animale, produse farmaceutice și produse chimice.
Toxic! Clasa de risc IV. A se feri de umiditate.

Masa netă -200 g.
Termen de valabilitate – 2 ani.