+373 79 58 58 54

Languages

Brodifacum 0.25%

Brodifacum 0.25%

Caracteristici ale consumului de droguri "Ratikum"

Ratikum este un agent rodenticid lichid concentrat cu brodifacum 0,25%. Este destinat pregătirii momei otrăvite de către personal special instruit și a utilizării sale pentru dezinfectarea medicală la diverse instalații și teritorii nedezvoltate.

Medicamentul este eficient împotriva șobolanilor și șoarecilor, inclusiv a celor rezistenți la zoocoumarin și la alte rodenticide. Se livrează în cutii ondulate de cutii de 12 litri. Perioada de valabilitate este de 2 ani.

Instrucțiuni de utilizare

Concentratul este amestecat cu o bază alimentară care este atractivă pentru rozătoare (amestec de cereale, terci, carne tocată ...) într-un raport de 20 ml Ratikum la 1 kg de furaj. Pentru a îmbunătăți efectul atrăgător, se adaugă atrăgători - ulei de floarea soarelui, zahăr, arome.

Momeala finisată este așezată în locuri unde se găsesc urme ale activității dăunătorilor în porțiuni de 15-30 g pentru șoareci, 50-100 g pentru șobolani. Pentru a facilita eliminarea momealelor neutilizate în viitor, dispunerea se realizează pe substraturi: bucăți de pânză de ulei, polietilenă, carton, plăci de unică folosință.

Dispunerea trebuie făcută în apropierea găurilor, pe rutele de migrare a dăunătorilor, în unguri, de-a lungul pereților, sub mobilier, în zone aglomerate în care rozătoarele se pot sărbători singure, fără teama de a fi observate.

După câteva zile, mâncarea trebuie verificată și porțiile reumplute acolo unde sunt mâncate. Rozătoarele încep să moară în a 4 - a 8-a zi după ce momeala otrăvită intră în corp. Prelucrarea este finalizată atunci când momeala încetează să dispară - acest lucru indică faptul că nu au mai rămas dăunători.

Este necesar să lucrați cu concentratul Ratikum în conformitate cu instrucțiunile, respectând măsurile de siguranță. Amestecarea ingredientelor se realizează într-un costum de protecție, un respirator și mănuși de cauciuc. Pentru pregătirea și dispunerea momeței, trebuie să folosiți ustensile nealimentare, să nu beați, să nu mâncați sau să fumați în acest proces. În caz de otrăvire, trebuie să vă clătiți stomacul și să solicitați ajutor medical.